Cart

    Agent diperlukan segera, hubungi kami untuk maklumat lanjut

    Pengedar diperlukan

    Jika anda salah seorang yang ingin menjadi pengedar kami, sila email kami.

    Penghantaran Percuma

    Percuma penghantara bagi pembelian RM300.00 ke atas dan bergantung kepada terma dan syarat

    Promosi 2015

    Promosi sedang berjalan sekarang, apa tunggu lagi, mari beli

    Selamat Datang ke Laman Rasmi CocosHavana

    Minyak Kelapa Dara CocosHavana diekstrak daripada kelapa segar. Ia sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur. Minyak Kelapa Dara CocosHavana digunakan untuk permasalahan seperti kulit kepala, kencing manis, darah tinggi, mulut, thyroid, bakteria, virus, kuman, parasit, dan lain-lain masalah. Minyak Kelapa Dara CocosHavana digunakan untuk memasak, campurkan dalam makanan dan minuman, sapukan sebagai losyen, sesuai dijadikan sebagai makanan tambahan dan digunakan sebagai ubat.
    MODEL-1

    CocosHavana Minyak Kelapa Dara

    Minyak Kelapa Dara

    Minyak Kelapa Dara adalah 100% Organik, diakui oleh Doktor diseluruh dunia tentang kehebatannya, bersifat anti virus & anti bakteria, boleh merencatkan virus HIV, tiada kolestrol, tidak menyebabkan kegemukan, menurunkan darah tinggi & kencing manis, tiada kesan sampingan, Diakui diseluruh DUNIA sebagai makanan berfungsi pada abad ke 21. Ia sesuai diambil oleh semua peringkat umur samada mereka yang sihat atau mereka yamg mengalami masalah kesihatan, termasuk :

    Mereka yang mempunyai masalah kesihatan, Mereka yang ingin mengekalkan kesihatan, Kanak-kanak berumur 6 bulan keatas, Ibu Mengandung, Ibu yang sedang menyusukan anak, Warga Emas dan Semua peringkat umur.

    Baca Selanjutnya

    Produk Terhangat Kami

     

    Kebaikan, Kelebihan dan Manfaat ?

    capture-20130725-153710

    Kelebihan-kelebihan Minyak Kelapa Dara

    Baca Selanjutnya
    MODEL-21

    Antara manfaat-manfaat Minyak Kelapa Dara

    Baca Selanjutnya
    coconut-oil1

    Apa kata PAKAR Mengenai Minyak Kelapa Dara?

    Baca Selanjutnya
    7731611

    Manfaat Minyak Kelapa Dara untuk Kesihatan

    Baca Selanjutnya

    Perkembangan Terkini Kami

    #Repost @anixiabeauty with @repostapp.
    ・・・
    What to do on #SundayNight? How about a #DIY #AllNatural #HairMask!
    All you need is *1 whole #avocado, *2 tbs of #OliveOil, *2 tbs of #CoconutOil & *2 tbs of #Honey. ***Mix all the ingredients together till you get to a smooth texture. (Make sure not to leave any clumps.) Then apply the mask evenly from roots to tips. Next pull your hair back in a bun & cover w/ a shower cap. This will create heat that will allow the ingredients to penetrate better into your hair while keeping it moist & prevent the mask from hardening. Leave on for a minimum of 30 min. (I left it on for 4 hrs). If you have thin oily hair I don't recommend leaving it on so long b/c the natural oils may produce more oil in your hair. If your hair is thick, curly or on the dryer side like mine, the longer you leave it in the better! After just shampoo & condition as normal. (I suggest shampooing at least 2-3 times to make sure it's all out) Then style as usual... Voila! You will have #shiny, #moisturized & more manageable #hair!
    Some #HairBenefits from these ingredients are:
    #Shine, #HairGrowth, #Moisture, #Softness #FrizzControl, #AntiDandruff, #Strength & #SplitEndRepair ❤️#NoFilter #HairBenefits #NaturalHairColor #HealthyHair #Beauty #BeautyCare #BeautyBlogger #BeautyGuru #BeautyTips
    ...

    View on Facebook

    #TestimoniCocoshavana REPEAT ORDER REPEAT ORDER!

    .
    Customer ni bukan main sangat lagi cerita kat weols POSITIVE CHANGES after consume #CocoshavanaSoftgels! Korang bila lagi tu?

    .
    Now ada #CocoPromoCombo for #SoftgelTrio
    .
    1 for RM49.90
    2 for RM95.00
    3 for RM 125 FREE 10ml VCO

    .
    Softgel ni sebotol ada 60 biji ya! Sehari tak kisah berapa biji tapi afdhal sehari telan 4 biji

    TELAN TAU ko jangan picit pastu minum pulak. Kalau nak minum boleh beli our liquid #VCO k.

    Ha apa tunggu lagi tuh! Kang nanti raya orang lain muka kehmain glowy kang ko dengki pulak!
    .
    Postage RM6.50 Semenanjung RM10.60 Sabah/Sarawak

    .
    CEPAT BELI CALL WHTSAPP NOW!!! 011-11811410/ 03 61483609

    .

    #sayajual #sayajualmurah #sayajualVCO #sayajualMinyakKelapaDara #VCO #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara #SupportLokal
    ...

    View on Facebook

    #TestimoniCocoshavana .
    IF YOU WANT TO BE HEALTHY AND STAY PRETTY START NOW. It's never too late
    .
    Ingat, oily skin berpunca kerana skin kita actually DAHAGA/DEHYDRATED. Ramai hanya fikir kulit kering ja yang kena letak moisturizer
    .
    NO, NO, NO!
    If u have oily skin, wash with our #VCOSoap and tepek #CocoshavanaVCO now!
    .
    VCO ni mengandungi the highest percentage of hydration properties so bila dah start letak as moisturizer, slowly kulit akan lembap, and slowly kulit tak oily dah
    .
    Ha apa tunggu lagi tuh! Kang nanti raya orang lain muka kehmain glowy kang ko dengki pulak!
    .
    Postage RM6.50 Semenanjung RM10.60 Sabah/Sarawak

    .
    CEPAT BELI CALL WHTSAPP NOW!!! 011-11811410/ 03 61483609

    .

    #sayajual #sayajualmurah #sayajualVCO #sayajualMinyakKelapaDara #VCO #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara #SupportLokal
    ...

    View on Facebook

    Halooo! Salam Jumaat!
    .
    Semua sihat tak? Consume #CocoshavanaVCO tak harini? MASIH TAK TERLAMBAT UNTUK SIHAT DAN CANTIK YA
    .
    Harin nak story kat uols more POSITIVE #TestimoniCocoshavana. Akak ni siap nak jadi #AgentCocoshavana tau! UOLS BILA LAGI TU?? So siapa nak jadi Agent boleh whtsapp HQ ok, ada special price!
    .
    Ha apa tunggu lagi tuh! Kang nanti raya orang lain muka kehmain glowy kang ko dengki pulak!
    .
    Postage RM6.50 Semenanjung RM10.60 Sabah/Sarawak

    .
    CEPAT BELI CALL WHTSAPP NOW!!! 011-11811410/ 03 61483609

    .

    #sayajual #sayajualmurah #sayajualVCO #sayajualMinyakKelapaDara #VCO #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara #SupportLokal
    ...

    View on Facebook

    #CocoPromoCombo
    #PowerTrioCombo

    Ramai tanya macam mana nak terus tukar kepada skincare yang ALL NATURAL DAN ORGANIK? Here it is

    #PowerTrioCombo contains #VCOSoap sesuai untuk setiap jenis kulit. #VCO ni best sebab dia akan improve kulit kita (bagi minimize pores, hilangkan minyak, moisturize) dan akan mengurangkan apa yang patut (redness, flaky, big pores)

    Pastu boleh guna #VCO 30ml untuk moizturizer. Senang je titik sikit atas tangan pastu sapu seluruh muka (dan badan) KENA RAJIN BARU LA CEPAT EFFECT NYA. #VCO ni pun boleh diminum. Sehari dua kali ke, tiga kali ke, terpulang pada uols

    And lastly, #CocoshavanaSoftgels. Ni memang siapa yang nak glowy takpayah cari benda lain dah MAKAN NI JE. As usual, sebab natural product, maka terpulang nak makan sehari berapa bijik, lepas makan ke sebelum makan ke

    So apa tunggu lagi tu
    CEPAT BELI CALL WHTSAPP NOW!!! 011-11811410/ 03 61483609

    #sayajual #sayajualmurah #sayajualVCO #sayajualMinyakKelapaDara #VCO #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara #SupportLokal
    ...

    View on Facebook