Cart

    [rev_slider_vc alias=”slider-sapphire”]

    [TS_VCSC_Amaran_Popup position=”center center” viewport_trigger=”false” viewport_once=”true” viewport_wait=”10000″ overlay=”false” delay=”1000″ sticky=”false” duration=”5000″ button=”true” close=”true” clear=”clearall” mobile=”false” icon_replace=”false” icon_image=”false” animations=”false” animation_effect=”ts-hover-css-” title=”Perhatian!!!” width=”400″ overlay_color=”#000000″ raster_use=”false” title_color=”#555555″ title_background=”#ededed” button_color=”#555555″ background=”#ffffff” icon_color=”#2980b9″ info_color=”#ededed” info_background=”#555555″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ margin_left=”10″ margin_right=”10″ entry=”fadeIn” exit=”fadeOut”]

    Agent diperlukan segera, hubungi kami untuk maklumat lanjut !

    [/TS_VCSC_Amaran_Popup]

    Pengedar diperlukan

    Jika anda salah seorang yang ingin menjadi pengedar kami, silaΒ email kami.

    Penghantaran melalui POS Laju Malaysia.

    Percuma penghantaran bagi pembelian RM300.00 ke atas bergantung kepada terma dan syarat.

    Promosi 2015

    Promosi sedang berjalan sekarang, apa tunggu lagi, mari beli

    Selamat Datang ke Laman Rasmi CocosHavana

    Minyak Kelapa Dara CocosHavana diekstrak daripada kelapa segar. Ia sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur. Minyak Kelapa Dara CocosHavana digunakan untuk permasalahan seperti kulit kepala, kencing manis, darah tinggi, mulut, thyroid, bakteria, virus, kuman, parasit, jerawat, kulit kusam, lingkaran bawah mata dan lain-lain masalah kesihatan dan kecantikan. Minyak Kelapa Dara CocosHavana juga digunakan sebagai bahan masakan, campurkan dalam makanan dan minuman, sapukan sebagai losyen, sesuai dijadikan sebagai makanan tambahan dan digunakan sebagai ubat.


    MODEL-1

    CocosHavanaΒ Minyak Kelapa Dara

    Minyak Kelapa Dara

    Minyak Kelapa Dara adalah 100% Organik, diakui oleh Doktor diseluruh dunia tentang kehebatannya, bersifat anti virus & anti bakteria, boleh merencatkan virus HIV, tiada kolestrol, tidak menyebabkan kegemukkan, mencegah dan mengawal darah tinggi & kencing manis dan mempunyai pelbagai kebaikan dan amat sesuai digunakan untuk semua peringkat umur. Diakui diseluruh DUNIA sebagai makanan berfungsi pada abad ke 21. Ia sesuai diambil oleh semua peringkat umur samada mereka yang sihat atau mereka yang mengalami masalah kesihatan, seperti :-

    ‘Ekzema, Kulit gatal, Kulit bersisik, Jerawat, Tona kulit tidak sekata, Parut, Strech mark, Luka, Darah tinggi, Kencing manis, Penyakit jantung, Tiroid, Kanser, Hypertension dan Minyak Kelapa Dara Cocoshavana ini juga sesuai untuk ibu mengandung dan juga ibu yang menyusukan bayi’

    Keberkesanan Minyak Kelapa Dara Cocoshavana ini diperakui oleh pengguna setia Minyak Kelapa Dara Cocoshavana melalui testimoni yang telah kami perolehi.

    Produk Terlaris Kami

     
     
     
     
     
     
     

    Kebaikan, Kelebihan dan Manfaat ?

    capture-20130725-153710

    Kelebihan-kelebihan Minyak Kelapa Dara

    Baca Selanjutnya
    MODEL-21

    Antara manfaat-manfaat Minyak Kelapa Dara Cocoshavana

    Baca Selanjutnya
    coconut-oil1

    Apa kata PAKAR Mengenai Minyak Kelapa Dara?

    Baca Selanjutnya
    7731611

    Manfaat Minyak Kelapa Dara untuk Kesihatan

    Baca Selanjutnya

    Perkembangan Terkini Kami

    🌴 Delicious and healthy dinner for your family with coconut oil πŸ’• #CocoshavanaVCOlovers
    #cocoshavanatips #cocoshavanainfo
    .
    .
    .
    #Repost @katiewarren1988 with @repostapp
    ・・・
    Mmmm #macros
    had a rest day today so plenty of good fats and proteins to help compensate for the lack of carbs! 😩 haha sirloin, egg, spicy tomatoes (the bomb!) and onions with a side of greens and some sour cream. Cooked in coconut oil #coconutoilforeverything #bodybuilding #macros #macrocounting #restday #protein #nutrition #goals #bikinifitness #aspiringbikinicompetitor #aspiringbikinicompetitor
    ...

    View on Facebook

    🌴 Haaa terliur tak terliur takkk πŸ˜†πŸ˜† uiii dapnyaaaa weh panas panas ni dapat ABC power macam ni uiiii takpe dont worry korang jangan takut nak makan takut gemuk ke apa sebab kita kan ada Minyak Kelapa Dara #Cocoshavana! Ya ! 🌴 πŸ™Œ
    .
    .
    .
    πŸ‘‰ How Coconut Oil can help you lose weight ? #cocoshavanainfo #cocoshavanatips .
    .
    βœ” Coconut oil is high in medium chain triglycerides , fatty acids that boost your metabolism. .
    Metabolism tinggi bagus so bila you makan cepat dia proses untuk absorb nutrients and remove unwanted substances in your body!
    .
    .
    βœ” It burns more calories at Rest
    .
    Tak buat apa pun boleh bakar kalori bila consume #CocosHavanaVCO , kalau kuat bekerja turun naik tangga apatah lagi. Confirm boleh kurus dan sihat ! πŸ™Œ
    .
    .
    βœ” Reduce your appetite, making you eat less without trying.
    Sebelum makan kalau telan #CocosHavanaVCO mesti pastu terus takde selera nak makan banyak. .
    .
    Tapi even tak makan pun you still have that energy, cuz it's coconut oil ! πŸ’ͺ .
    .
    Ha amaciammmmm PURCHASE NOW!! 011 - 11811410
    #sharingiscaring #coconutoilforeverything #VIRGINCOCONUTOIL #sayajualmurah #sayajual #isell #weightloss #metabolism #coconutoilforlife #sayajualminyakkelapadara #MinyakKelapaDara #nakkurus #naksihat #nakcantik #lunch #eatclean #dessert
    ...

    View on Facebook

    🌴🌴 #agentcocoshavana berhampiran anda! Hubungi mereka untuk #BuyCocoshavana boleh deal tempat boleh COD ikut senang customer haaa πŸ˜ƒ .
    .
    🌴🌴 #agentcocoshavana Sesiapa yang BERMINAT nak buat DUIT LEBIH/SIDE INCOME nak jadi agent #CocosHavana dan #AEIRAGLOW boleh contact HQ CALL WHATSAPP NOW!!! .
    .
    011-11811410/ 03 61483609
    .
    Welcome to #TeamCocoshavana !
    #sayajual #sayajualmurah #sayajualVCO #sayajualMinyakKelapaDara #VCO #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara #SupportLokal #sayajualonline #bazarpaknil #bazarmalaysia #agentwanted #dropshipwanted #agentmalaysia #agentbrunei #agentsingapore #agentindonesia
    ...

    View on Facebook

    #Repost @aeirabeauty with @repostapp
    ・・・
    Harini admin nak belanja #AEIRAGLOWtips khas untuk uols 🌷
    .
    HOW TO GET RID ACNE SCARS :
    One way to get rid acne scars is by using lemon juice and a drop of #CocoshavanaVCO. Apply it on scars and washoff after 15-20 minutes. You can also leave it overnight as a mask. You can see the different within 1 week ! .
    So uols yang mengidamkan kulit bebas cela & bebas parut tu boleh cuba #AEIRAGLOWtips yang admin share ni πŸ’‹
    ...

    View on Facebook

    🌴 CocosHavana Virgin Coconut Oil #CocosHavanaVCO products are 100% based of VCO. Virgin Coconut Oil is THE SAFEST OIL ON EARTH! .
    .
    πŸ‘‰ NO CHEMICALS, NO SIDE EFFECTS!! .
    .
    Paling penting sekali selamat digunakan untuk SEMUA JENIS KULIT MUKA , SEMUA PERINGKAT UMUR. Sesuai juga untuk ibu mengandung dan bayi! .
    Khasiat #CocosHavanaVCO terlalu banyak untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran. Minyak Kelapa Dara juga amat terkenal dalam perubatan semulajadi sejak berkurun lamanya lagi πŸ˜€ .
    .
    🌴 #CocosHavanaVCO sangat bagus untuk detox your body, bila dalaman dah bersih, luaran pun akan automatically jadi cantik! .

    Jom jom cepat cantik secara semulajadi bersama #CocosHavanaVCO !! .
    Call / Whatsapp segera untuk pertanyaan dan pembelian
    .
    . +6011 - 11811410 / 03 - 6148 3609 .
    .
    #sayajual #sayajualminyakkepaladara #produkbumiputera
    #visitmyig #testimoniCocoshavana #Cocoshavanalovers #virgincoconutoil #isell #skincare #organic #acne #mukaberminyak #mukaberjerawat #coconutoilforeverything
    ...

    View on Facebook
     

    Instagram feed : @ellenieybeautycentre

     

    Instagram Feed : Β @aeirabeauty


    Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/cocoshav/public_html/wp-content/themes/sapphire-wp/footer.php on line 3