Cart

    Agent diperlukan segera, hubungi kami untuk maklumat lanjut

    Pengedar diperlukan

    Jika anda salah seorang yang ingin menjadi pengedar kami, sila hubungi ditalian 0321654987

    Penghantaran Percuma

    Percuma penghantara bagi pembelian RM300.00 ke atas dan bergantung kepada terma dan syarat

    Promosi 2015

    Promosi sedang berjalan sekarang, apa tunggu lagi, mari beli

    Selamat Datang ke Laman Rasmi CocosHavana

    Minyak Kelapa Dara CocosHavana diekstrak daripada kelapa segar. Ia sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur. Minyak Kelapa Dara CocosHavana digunakan untuk permasalahan seperti kulit kepala, kencing manis, darah tinggi, mulut, thyroid, bakteria, virus, kuman, parasit, dan lain-lain masalah. Minyak Kelapa Dara CocosHavana digunakan untuk memasak, campurkan dalam makanan dan minuman, sapukan sebagai losyen, sesuai dijadikan sebagai makanan tambahan dan digunakan sebagai ubat.
    MODEL-1

    CocosHavanaย Minyak Kelapa Dara

    Minyak Kelapa Dara

    Minyak Kelapa Dara adalah 100% Organik, diakui oleh Doktor diseluruh dunia tentang kehebatannya, bersifat anti virus & anti bakteria, boleh merencatkan virus HIV, tiada kolestrol, tidak menyebabkan kegemukan, menurunkan darah tinggi & kencing manis, tiada kesan sampingan, Diakui diseluruh DUNIA sebagai makanan berfungsi pada abad ke 21. Ia sesuai diambil oleh semua peringkat umur samada mereka yang sihat atau mereka yamg mengalami masalah kesihatan, termasuk :

    Mereka yang mempunyai masalah kesihatan, Mereka yang ingin mengekalkan kesihatan, Kanak-kanak berumur 6 bulan keatas, Ibu Mengandung, Ibu yang sedang menyusukan anak, Warga Emas dan Semua peringkat umur.

    Baca Selanjutnya

    Produk Terhangat Kami

     

    Kebaikan, Kelebihan dan Manfaat ?

    capture-20130725-153710

    Kelebihan-kelebihan Minyak Kelapa Dara

    Baca Selanjutnya
    MODEL-21

    Antara manfaat-manfaat Minyak Kelapa Dara

    Baca Selanjutnya
    coconut-oil1

    Apa kata PAKAR Mengenai Minyak Kelapa Dara?

    Baca Selanjutnya
    7731611

    Manfaat Minyak Kelapa Dara untuk Kesihatan

    Baca Selanjutnya

    Perkembangan Terkini Kami

    Time prengnant ni lagi la rajin sumbat virgin coconut oil ni dalam perut dengan sapu minyak vco ni kat badan . Maklum la time pregnant kulit jadi kering sgtt . Sebaik ada vco โค๏ธ Elok sgt untuk orang pregnant . Dah pregnant sendiri baru tahu lebih lagi kebaikan yang dapat . Suplement harian yang takan tinggal ! Tak pregnant pun bole makan . Elok sgt okay ! Testimoni bnyak kat our page @cocoshavana_hq @cocoshavana_hq korang bole tengok okay . Now eira buat promotion untuk softgel , murah jer . Dari beli ratus ratus tapi banyak chemical baik makan natural product kann ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ hihi . @cocoshavana_hq @cocoshavana_hq @cocoshavana_hq. Cntc di number 01111811410 ๐Ÿ’• ...

    View on Facebook

    Good morning ! Testimoni testimoni ! Rasa dah lama tak bagi testimoni. Hari ni admin belanja 1 ye . biarlah gambar berbicara . Hehe . Alhamdullilah ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ #cocoshavana #testimonicocoshavana #virgincoconutoil #vco #minyakkelapadara #sayajual #gofornatural ๐ŸŒด ๐ŸŒด ๐ŸŒด ...

    View on Facebook

    PROMOTION untuk anda semua !! Dengan pembelian softgel dan feminine wash hanya rm84.00 sahaja termasuk postage ! (Postage rm6 ) Sebarang pertanyaan bole whatsapp di number 01111811410 ๐Ÿ‘Œ #sayajual #virgincoconutoil #vco #minyakkelapadara #cocoshavana #testimonicocoshavana ...

    View on Facebook

    PROMOTION untuk anda semua !! Dengan pembelian softgel dan soap hanya rm70.00 sahaja termasuk postage ! (Postage rm6 ) Sebarang pertanyaan bole whatsapp di number 01111811410 ๐Ÿ‘Œ #sayajual #virgincoconutoil #vco #minyakkelapadara #cocoshavana #testimonicocoshavana ...

    View on Facebook

    Alhamdullilah masih berkesempatan lagi muncul di paper harian metro pada 28 november . Saya akan teruskan perjuangan ini hingga ke menara gading . Insyaallah dengan izin Allah ๐Ÿ˜‡ big thanks to my familys ๐Ÿ˜˜ #cocoshavana #sayajual #minyakkelapadara #vco #virgincoconitoil #blessed ๐Ÿ˜‡ ...

    View on Facebook