Cart

    Agent diperlukan segera, hubungi kami untuk maklumat lanjut

    Pengedar diperlukan

    Jika anda salah seorang yang ingin menjadi pengedar kami, sila email kami.

    Penghantaran Percuma

    Percuma penghantara bagi pembelian RM300.00 ke atas dan bergantung kepada terma dan syarat

    Promosi 2015

    Promosi sedang berjalan sekarang, apa tunggu lagi, mari beli

    Selamat Datang ke Laman Rasmi CocosHavana

    Minyak Kelapa Dara CocosHavana diekstrak daripada kelapa segar. Ia sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur. Minyak Kelapa Dara CocosHavana digunakan untuk permasalahan seperti kulit kepala, kencing manis, darah tinggi, mulut, thyroid, bakteria, virus, kuman, parasit, dan lain-lain masalah. Minyak Kelapa Dara CocosHavana digunakan untuk memasak, campurkan dalam makanan dan minuman, sapukan sebagai losyen, sesuai dijadikan sebagai makanan tambahan dan digunakan sebagai ubat.
    MODEL-1

    CocosHavana Minyak Kelapa Dara

    Minyak Kelapa Dara

    Minyak Kelapa Dara adalah 100% Organik, diakui oleh Doktor diseluruh dunia tentang kehebatannya, bersifat anti virus & anti bakteria, boleh merencatkan virus HIV, tiada kolestrol, tidak menyebabkan kegemukan, menurunkan darah tinggi & kencing manis, tiada kesan sampingan, Diakui diseluruh DUNIA sebagai makanan berfungsi pada abad ke 21. Ia sesuai diambil oleh semua peringkat umur samada mereka yang sihat atau mereka yamg mengalami masalah kesihatan, termasuk :

    Mereka yang mempunyai masalah kesihatan, Mereka yang ingin mengekalkan kesihatan, Kanak-kanak berumur 6 bulan keatas, Ibu Mengandung, Ibu yang sedang menyusukan anak, Warga Emas dan Semua peringkat umur.

    Baca Selanjutnya

    Produk Terhangat Kami

     

    Kebaikan, Kelebihan dan Manfaat ?

    capture-20130725-153710

    Kelebihan-kelebihan Minyak Kelapa Dara

    Baca Selanjutnya
    MODEL-21

    Antara manfaat-manfaat Minyak Kelapa Dara

    Baca Selanjutnya
    coconut-oil1

    Apa kata PAKAR Mengenai Minyak Kelapa Dara?

    Baca Selanjutnya
    7731611

    Manfaat Minyak Kelapa Dara untuk Kesihatan

    Baca Selanjutnya

    Perkembangan Terkini Kami

    #CocoPromoCombo
    #TakeCareCombo

    Haaaa ni combo paaaaling favourite! #VCOSoap sesuai untuk setiap jenis kulit muka dan badan (sesuai untuk bayi juga!), #VCO 30ml untuk moisturize sebagai lotion (boleh juga minum!) dan our best-seller #VCOFeminineWash untuk extra care of our special spot ya #Cocogirls

    This set contains our vegan #VCOSoap, mild for all skin types (face and body) and gentle for babies, #VCO 30ml to be used as a moisturizer and also for consumption and our best-selling #VCOFeminineWash to preserve and refresh the female spot

    CEPAT BELI CALL WHTSAPP NOW!!! 011-11811410/ 03 61483609

    #sayajual #sayajualmurah #sayajualVCO #sayajualMinyakKelapaDara #VCO #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara #SupportLokal
    ...

    View on Facebook

    LAGI POSITIVE REVIEWS FOR #TestimoniCocoshavana TODAY!
    .
    #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara MEMANG MIRACLE LIQUID! Boleh tepek kat muka, dan buleh makan semuaaaaaa lah boleh guna
    .
    Check hashtag #CocoPromoCombo for our latest combo prices ya!
    .
    CEPAT BELI CALL WHTSAPP NOW!!! 011-11811410/ 03 61483609

    #sayajual #sayajualmurah #sayajualVCO #sayajualMinyakKelapaDara #VCO #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara #SupportLokal
    ...

    View on Facebook

    Oooo #TestimoniCocoshavana yang ni siap kasi our #Cocoshavana #VirginCoconutOil #VCO ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ !!
    .
    Memang tak boleh disangkal lagi #MinyakKelapaDara ni memang MIRACLE LIQUID! Boleh baca kat bawah ni KELEBIHAN #VCO ni ya
    .
    Khasiat Minyak Kelapa Dara / Health Benefits of Virgin Coconut Oil

    Asid laurik bertindak sebagai pencegah segala penyakit

    Asid lemak berantai berupaya bertindak sebagai antibakteria, antivirus, anti fungal, anti parasit yang boleh bertindak keatas penyakit akibat jangkitan virus, bacteria, fungus, protozoa dan berfungsisebagai antioksidan

    Meningkatkan metabolisma, menguatkan sistem ketahanan tubuh badan, memberikan sumber tenaga dan boleh mengurangkan risiko jangkitan kuman

    Mengurangkan risiko serta membantu mengendalikan pengidap penyakit darah tinggi, jantung, kencing manis, angin ahmar, paru-paru, hati, hempedu, gaut & mengurangkan berat badan

    Membantu mencegah osteoporosis dan pembekuan darah

    Menstabilkan kadar kolestrol dan kadar gula dalam darah

    Meningkatkan kesihatan tyroid dan memperbaiki sIstem pencernaan

    Mengurangkan risiko demam, batuk, selsema dan asthma

    Mengurangkan sakit gigi dan sengatan serangga

    Membantu menyembuhkan tisu dan kulit yang cedera

    Membantu merawat kulit kepala dan menjadikan rambut kuat, bersinar serta tiada kelumumur

    Membantu merawat kulit agar tetap lembut, halus serta mengekalkan kelembutan

    Membantu melambatkan proses penuaan dan kedutan kulit

    Membantu mengatasi sindrom keletihan dan lemah badan serta sakit sendi tulang

    Membantu merawat penyakit migrain, resdung, jerawat, panau, kurap dan lain-lain penyakit kulit

    Membantu mengendalikan kitaran haid & mencegah keputihan

    Membantu menguatkan tenaga batin

    Baik untuk perokok
    .
    CEPAT BELI CALL WHTSAPP NOW!!! 011-11811410/ 03 61483609

    #sayajual #sayajualmurah #sayajualVCO #sayajualMinyakKelapaDara #VCO #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara #SupportLokal
    ...

    View on Facebook

    Goodmorning! More #TestimoniCocoshavana for you today!
    .
    Alhamdulillah, sejajar dengan principle #Cocoshavana YOU ARE WHAT YOU EAT dan our philosophy dimana semua products kita 100% ORGANIC NATURAL BERSIH DAN HALAL, semakin banyak customers repeat order sebab semua PUAS HATI dengan POSITIVE CHANGES yang berlaku pada mereka
    .
    #PowerTrioCombo contains #VCOSoap sesuai untuk setiap jenis kulit. #VCO ni best sebab dia akan improve kulit kita (bagi minimize pores, hilangkan minyak, moisturize) dan akan mengurangkan apa yang patut (redness, flaky, big pores)

    Pastu boleh guna #VCO 30ml untuk moizturizer. Senang je titik sikit atas tangan pastu sapu seluruh muka (dan badan) KENA RAJIN BARU LA CEPAT EFFECT NYA. #VCO ni pun boleh diminum. Sehari dua kali ke, tiga kali ke, terpulang pada uols

    And lastly, #CocoshavanaSoftgels. Ni memang siapa yang nak glowy takpayah cari benda lain dah MAKAN NI JE. As usual, sebab natural product, maka terpulang nak makan sehari berapa bijik, lepas makan ke sebelum makan ke

    So apa tunggu lagi tu
    CEPAT BELI CALL WHTSAPP NOW!!! 011-11811410/ 03 61483609

    #sayajual #sayajualmurah #sayajualVCO #sayajualMinyakKelapaDara #VCO #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara #SupportLokal
    ...

    View on Facebook

    HALOOOOO!

    Ha ni korangsz #SoftgelTrio ni

    Softgel in sebotol ada 60 biji ya! Sehari tak kisah berapa biji tapi afdhal sehari telan 4 biji

    TELAN TAU ko jangan picit pastu minum pulak. Kalau nak minum boleh beli our liquid #VCO k.

    Gaji uols dah masuk kannnn! Ha apa tunggu lagi tuh! Kang nanti raya orang lain muka kehmain glowy kang ko dengki pulak!

    .
    CEPAT BELI CALL WHTSAPP NOW!!! 011-11811410/ 03 61483609

    #sayajual #sayajualmurah #sayajualVCO #sayajualMinyakKelapaDara #VCO #VirginCoconutOil #MinyakKelapaDara #SupportLokal
    ...

    View on Facebook